Grote schoonmaak op De Horst

Vorig jaar zijn we drie keer met een groepje mensen met grijpers, zakken en emmers op pad geweest om onze woonomgeving schoon te maken. Nadat we op 2 april jl. de voorjaars schoonmaak hebben gedaan willen we op zaterdag 22 oktober aan de voor de 2e keer dit jaar aan de slag. In tegenstelling tot andere keren verzamelen we nu om 12.30 uur. Als we met voldoende mensen zijn we rond 15.30 zeker weer terug in de Slenk.

Het zou mooi zijn als er toch nog wat meer mensen bereid zijn enkele uurtje mee te helpen zodat de Horst er weer netjes bij ligt met het najaar in zicht. Vooraf en na afloop drinken we een bakje koffie en is er voor de kinderen fris.

De zakken met vuil worden kunnen langs de route worden achtergelaten. Na de inzameling worden ze opgehaald en maandag afgevoerd naar de milieustraat. Hierbij de oproep om jullie beste beentje voor te zetten en een paar uurtjes nuttig bezig te zijn. Degenen die een kruiwagen of bolderkar hebben, erg handig als we er wat hebben, overige materialen daar wordt voor gezorgd.

Wijkraad de Horst

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *